22/11/10

Καλή μας αρχή!

Ναι, λοιπόν, τόλμησα να δημιουργήσω ακόμα ένα ιστολόγιο! Αυτή τη φορά για να προσκαλέσω φίλες και φίλους μου να μοιραστούν τα σχόλιά τους για τα βιβλία που διαβάζουμε και, γιατί όχι, να συμμετάσχουν στη διαχείρηση του ιστολογίου! 

Νέες ασχολίες, νέοι ορίζοντες για ένα εργασιομανή άνθρωπο σαν εμένα που, όμως, θέλει κάτι παραπάνω από μια τετράγωνη, γκρίζα ζωή... Να ταξιδέψει μέσα από τα βιβλία και να ζήσει, να μάθει, να ονειρευτεί με τα βιώματα και διηγήσεις άλλων ανθρώπων που τρέχουν και αυτοί να ξεφύγουν από το κενό που μέρα με τη μέρα φαίνεται να πλησιάζει ολοένα και πιο απειλητικό.

2 σχόλια:

  1. Τελικά δεν άντεξες και δημιούργησες για άλλη μια φορά. Καλή αρχή με πολλές αναρτήσεις!! Περιμένω πρότασεις βιβλίων ελληνικών και αγγλίκων. Γαλλικά αργότερα...

    Δεν πιστεύω να έχω κάνει κανένα ορθογραφικό λάθος... Δέκα λεπτά έκανα να γράψω πέντε σείρες...καταστροφή είναι τα greekenglish...
    μέχρι και τόνους έβαλα...

    Περιμένω ανάρτηση ... αργείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκτήσαμε τον πρώτο μας αναγνώστη, τέλεια!!! Μην ανησυχείς, απ' όλα θα έχει ο μπαξές: Ελληνικά, Αγγλικά, μη σου πω και Γαλλικά πολύ σύντομα! Θα σε βάζουμε να γράφεις σχόλια από κάτω να προπονείς τα ελληνικά σου μετά από τόσα χρόνια ξενιτιάς και τριβής με την Αγγλική γλώσσα... :)

    Ουφ ουφ αργώ, πρέπει να βρω καινούρια ανάρτηση... Τρέχω για πληροφορίες! Έσω έτοιμος για σχόλια! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή